Domača sončna energija

Želite izkoristiti brezplačno sončno energijo

Želite izkoristiti brezplačno sončno energijo in si na enostaven, hiter način priskrbeti svojo domačo, brezplačno električno energijo.

Domača sončna energija je sistem mikro sončne elektrarne, ki je pripravljen za takojšno uporabo. S pomočjo električnega vtikača se priklopi na običajno vtičnico hišnega omrežja električne energije. Za priklop ne potrebujete dovoljenj ali zamudne birokracije.

Sistem domače sončne energije se priklopi kot vsak drugi običajni porabnik električne energije.

S proizvedeno električno energijo iz domače sončne energije, kompenziramo lastni odjem, kar zmanjšuje iz omrežja odvzeto električno energijo in s tem znesek na računu za kupljeno električno energijo.


Poenostavljeno povedano, ko nam sončna elektrarna proizvaja električno energijo in imamo istočasno priključene porabnike električne energije, se energija porabi interno in se količina ne izmeri na števcu. Tako lahko kompenziramo lastni odjem in s tem zmanjšamo račun za elektriko.


Na ta način lahko mesečno prihranimo od 10 do 20% lastne porabe električne energije in za navedeni odstotek zmanjšamo račun za elektriko.


Za predračun ali vprašanja se brez odlašanja obrnite na nas.

Ponujamo vam dva tipa sistemov domače sončne energije:

Paket DSE 300 WP Paket DSE 600 WP